Подшипник маркет

Застосування електропередач у сільському господарстві та харчовій промисловості

У сучасному світі, де проживає майже 8 мільярдів людей, виробництво продуктів харчування виглядає зовсім інакше, ніж у недалекому минулому. Від вирощування до збору врожаю, пакування та транспортування, виробники продуктів харчування залежать від надійних систем передачі електроенергії, щоб задовольнити мінливі потреби споживачів і зростаючий попит населення.

В даний час ефективність світового сільського господарства і виробництва продуктів харчування набуває все більшого значення. За даними Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН, тільки пандемія Covid-19, можливо, призвела до хронічного голоду додатково 83-132 мільйонів людей лише у 2020 році.

Підвищений попит, дефіцит матеріалів та швидка зміна споживчої поведінки призвели до максимального зростання виробництва продуктів харчування. Зараз все більше уваги приділяється здоровій їжі, яка зміцнює імунітет, чистоті та великим партіям продуктів, які купуються для домашнього приготування їжі. Крім того, зруйновані ланцюги постачання призвели до посилення бажання закуповувати товари на місцевому рівні - концепція, яка паралельна зусиллям з переорієнтації, що відбуваються в інших галузях промисловості.

Близько 50 років тому населення планети налічувало 3,8 мільярда людей, а сьогодні ця цифра зросла більш ніж удвічі. У 2019 році світовий врожай зернових склав 9,4 мільярда тонн, що на понад 53% більше, ніж у 2000 році. За цей же період виробництво рослинних олій зросло більш ніж удвічі, а виробництво м'яса - на 44%, до 337 мільйонів тонн.

У зв'язку з підвищеним попитом, сталість стала обов'язковим елементом. Генеральна Асамблея ООН оприлюднила Порядок денний сталого (глобального) розвитку до 2030 року, і не дивно, що виробництво продуктів харчування займає центральне місце в цьому плані. Акцент на сталому виробництві вимагає від постачальників рішень, для передачі електроенергії постачати високопродуктивні, енергоефективні продукти, які зменшують вплив на навколишнє середовище, одночасно задовольняючи вимоги до продуктивності.

Фермерські господарства, які використовують важку техніку для виробництва, впроваджують автономні електромобілі та робототехніку, а також еволюційні зміни у сфері транспорту. Переробні підприємства впроваджують нові вимоги до матеріалів, які потребують мінімального обслуговування, включаючи вдосконалення компонентів з нержавіючої сталі, композитних і епоксидних систем з покриттям, двигунів, систем управління і зубчастих передач. Конвеєрні рішення переходять на роботу без змащення, і на горизонті з'являється багато інших інновацій.

З постійним зростанням населення та збагаченням раціону харчування, їжа, яку ви їсте сьогодні, може проходити ланцюжок постачання на тисячі кілометрів, а поява біотехнологій призвела до значних інвестицій з боку приватного сектору. Розвиток харчової інженерії та сільськогосподарських досліджень і розробок створює більше можливостей для споживачів. Можна очікувати, що, незважаючи на усі наслідки сьогодення, попит на продукти харчування буде продовжувати зростати, а стійке виробництво залишатиметься на першому плані, що, в свою чергу, збільшить потребу в нових інноваційних рішеннях.

Оскільки сільське господарство і виробництво продуктів харчування перетинаються в кожному куточку земної кулі, зв'язки між покупцями і постачальниками є невід'ємною частиною майбутнього. Щоб допомогти задовольнити нещодавній сплеск попиту та сприяти здоровому зростанню, фахівці з передачі енергії та управління рухом об'єднуються по всьому світу завдяки ретельно розробленій гібридній структурі заходу, яка має на меті максимізувати можливості для налагодження зв'язків як в режимі онлайн, так і особисто.

 

Другие новости

07.05.24
NKE Bearings продемонструвала свої переваги у вітроенергетиці на виставці WIND EUROPE 2024

Компанія NKE Bearings представила свою спеціалізовану продукцію - спеціальні підшипники для генераторів

25.12.23
Компанія ПІДШИПНИК МАRКЕТ вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Для нас велика честь та задоволення пропонувати вам високоякісні підшипники від провідних світових виробників

09.11.23
Підшипники кочення, їх види та використання

Що відрізняє підшипники кочення від інших моделей?

Їх назва дуже промовиста – у цих підшипниках мінімізовано ефект тертя

google-site-verification: googlef0e03616bc2a678d.html