Подшипник маркет

Значний прорив у високошвидкісних підшипниках

Бельгійський стартап APO-GEE  анонсував новий підшипник під назвою Cobweb, який наразі є найбільш точним та швидкісним у своїй категорії. Зараз розробка доступна для промислових партнерів компанії у режимі тестування. 

Створення інноваційної моделі підшипника здатна вирішити цілий ряд проблем, з якими десятиліттями стикались конструктори різних механізмів. Зазвичай вони змушені були йти на певні компроміси, щоб адаптувати пристрій до важких умов роботи – це висока швидкість, необхідність працювати із поєднанням навантажень, стійкість до зношування. Також важливою умовою роботи механізмів є відсутність шуму, вібрації, перегріву. Все це пов’язано із підшипниками та особливостями їх роботи. Але створення Cobweb спричинило справжню революцію. 

Особливість Cobweb полягає у тому, що він значно покращує вихідні характеристики високошвидкісного підшипника у різних умовах експлуатації. Він необхідний для підтримки роботи на найбільш високих швидкостях, а також на різних їх ступенях. Підшипник забезпечує оптимальний баланс між тепловими витратами и та впливом тиску на нього. Це подовжує строк експлуатації, підвищує енергоефективність. І все це – без необхідності складних компромісів! 

Створення Cobweb відкриває для розробників великі перспективи у вдосконаленні електричних двигунів, верстатів, фрезерів, техніки для космічної галузі. 

APO-GEE – це бельгійський стартап, який спеціалізується на рішеннях в галузі підшипників для оборонної та космічної галузей. Його діяльність дозволяє компаніям реалізувати безліч проектів, які вимагають інноваційних рішень. 

Другие новости

05.07.24
Застосування електропередач у сільському господарстві та харчовій промисловості

В даний час ефективність світового сільського господарства і виробництва продуктів харчування набуває все більшого значення

07.05.24
NKE Bearings продемонструвала свої переваги у вітроенергетиці на виставці WIND EUROPE 2024

Компанія NKE Bearings представила свою спеціалізовану продукцію - спеціальні підшипники для генераторів

25.12.23
Компанія ПІДШИПНИК МАRКЕТ вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Для нас велика честь та задоволення пропонувати вам високоякісні підшипники від провідних світових виробників

google-site-verification: googlef0e03616bc2a678d.html