Подшипник маркет

Як підібрати якісний аналог підшипника на імпортну техніку

Як підібрати якісний аналог підшипника на імпортну техніку, і чи варто взагалі підбирати аналог?

Здійснюючи ремонт імпортної техніки, багато хто стикається з проблемою несправності підшипника. Отже, необхідно просто замінити деталь, але з'ясувавши що є тільки каталожний номер (внутрішній номер виробника), часто Ви не знаєте, що робити.

Є два шляхи вирішення цієї проблеми:

    < li>Звернутися до дилерів цієї техніки, або до сервісного центру, де Вам можуть допомогти з пошуком такої деталі. Але тут є кілька мінусів. висока вартість;
  1. Ø тривалий час доставки;
  2. Ø купівля деталі разом з вузлом (часто окремо дрібні деталі не продають, а продають спільно вузол, де вона встановлена, що ще збільшує вартість). виробників, звернувшись до компанії, що професійно займається продажем підшипників, або ж зайнятися пошуками самостійно в інтернеті. І в цьому випадку так само є кілька мінусів покупка неякісної деталі; покупка невідповідної деталі (буває різниця у посадкових розмірах);
  3. Ви можете просто не знайти аналога самостійно, а тільки втратите час.
  4. Як у першому , так і в другому випадку ми бачимо ймовірність ризиків. Так як же вчинити в даній ситуації? Працюючи на ринку 10 років, ми неодноразово стикалися з такого роду пошуком, і часто знаходився аналог, набагато дешевший за оригінал і чудово підходящий за якістю.

    Перелік виробників техніки, представленої на території України, на сьогоднішній день дуже широкий:

    - JOHN DEERE;< /strong>

    - Case;< /strong>

    - Claas;< /strong>

    - New Holland;

    -GREAT PLAINS ;

    - Amazone.

    і багато інших. І у кожного деталі під власними каталожними номерами, і не узгоджуються з правилами позначення підшипників ні за стандартом ISO, ні за стандартом ГОСТ (ДСТУ).

    Заводячи імпортну техніку на ринки збуту, всю її рано чи пізно необхідно ремонтувати , Знаючи це виробники запчастин заздалегідь запускають у виробництво лінійки деталей під таку техніку, але, випускаючи ці деталі, ставлять своє маркування. Тут і виникає проблема знаходження вірної запчастини.

    Існує велика кількість каталогів різних виробників, де представлений перелік відповідності каталожних номерів тієї чи іншої деталі – маркування інших виробників.

    Компанія Підшипник Market постійно оновлює базу аналогів, обробляючи інформацію з різних джерел. Ви можете підібрати аналог самостійно у нас на сайті, або ж звернутися за консультацією з питання, що Вас цікавить за телефонами.

Другие новости

25.12.23
Компанія ПІДШИПНИК МАRКЕТ вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Для нас велика честь та задоволення пропонувати вам високоякісні підшипники від провідних світових виробників

09.11.23
Підшипники кочення, їх види та використання

Що відрізняє підшипники кочення від інших моделей?

Їх назва дуже промовиста – у цих підшипниках мінімізовано ефект тертя

16.10.23
Підшипники серії SP від WIB: надсучасні моделі з нержавіючої сталі

Нова розробка підшипників, створених із нержавіючої сталі, дозволить по-іншому поглянути на критерії якості цих виробів

google-site-verification: googlef0e03616bc2a678d.html