Подшипник маркет

Як підібрати якісний аналог підшипника на імпортну техніку

Як підібрати якісний аналог підшипника на імпортну техніку, і чи варто взагалі підбирати аналог?

Здійснюючи ремонт імпортної техніки, багато хто стикається з проблемою несправності підшипника. Отже, необхідно просто замінити деталь, але з'ясувавши що є тільки каталожний номер (внутрішній номер виробника), часто Ви не знаєте, що робити.

Є два шляхи вирішення цієї проблеми:

    < li>Звернутися до дилерів цієї техніки, або до сервісного центру, де Вам можуть допомогти з пошуком такої деталі. Але тут є кілька мінусів. висока вартість;
  1. Ø тривалий час доставки;
  2. Ø купівля деталі разом з вузлом (часто окремо дрібні деталі не продають, а продають спільно вузол, де вона встановлена, що ще збільшує вартість). виробників, звернувшись до компанії, що професійно займається продажем підшипників, або ж зайнятися пошуками самостійно в інтернеті. І в цьому випадку так само є кілька мінусів покупка неякісної деталі; покупка невідповідної деталі (буває різниця у посадкових розмірах);
  3. Ви можете просто не знайти аналога самостійно, а тільки втратите час.
  4. Як у першому , так і в другому випадку ми бачимо ймовірність ризиків. Так як же вчинити в даній ситуації? Працюючи на ринку 10 років, ми неодноразово стикалися з такого роду пошуком, і часто знаходився аналог, набагато дешевший за оригінал і чудово підходящий за якістю.

    Перелік виробників техніки, представленої на території України, на сьогоднішній день дуже широкий:

    - JOHN DEERE;< /strong>

    - Case;< /strong>

    - Claas;< /strong>

    - New Holland;

    -GREAT PLAINS ;

    - Amazone.

    і багато інших. І у кожного деталі під власними каталожними номерами, і не узгоджуються з правилами позначення підшипників ні за стандартом ISO, ні за стандартом ГОСТ (ДСТУ).

    Заводячи імпортну техніку на ринки збуту, всю її рано чи пізно необхідно ремонтувати , Знаючи це виробники запчастин заздалегідь запускають у виробництво лінійки деталей під таку техніку, але, випускаючи ці деталі, ставлять своє маркування. Тут і виникає проблема знаходження вірної запчастини.

    Існує велика кількість каталогів різних виробників, де представлений перелік відповідності каталожних номерів тієї чи іншої деталі – маркування інших виробників.

    Компанія Підшипник Market постійно оновлює базу аналогів, обробляючи інформацію з різних джерел. Ви можете підібрати аналог самостійно у нас на сайті, або ж звернутися за консультацією з питання, що Вас цікавить за телефонами.

Другие новости

05.07.24
Застосування електропередач у сільському господарстві та харчовій промисловості

В даний час ефективність світового сільського господарства і виробництва продуктів харчування набуває все більшого значення

07.05.24
NKE Bearings продемонструвала свої переваги у вітроенергетиці на виставці WIND EUROPE 2024

Компанія NKE Bearings представила свою спеціалізовану продукцію - спеціальні підшипники для генераторів

25.12.23
Компанія ПІДШИПНИК МАRКЕТ вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Для нас велика честь та задоволення пропонувати вам високоякісні підшипники від провідних світових виробників

google-site-verification: googlef0e03616bc2a678d.html