Подшипник маркет

Підшипники серії SP від WIB: надсучасні моделі з нержавіючої сталі

Прагнення до досконалості – основний принцип роботи швейцарської компанії WIB. Це проявляється у якості кожної виготовленої деталі, а також активній модернізації продукції. Тож нова розробка підшипників, створених із нержавіючої сталі, дозволить по-іншому поглянути на критерії якості цих виробів, адже серія SP – це дійсно вихід на новий рівень зносостійкості. 

 

Виробництво, орієнтоване на потреби користувачів

Техніка та прилади, що працюють в умовах високої вологості та сольових відкладень, більш вразливі до корозії. Іржа роз’їдає метал, змушуючи працівників до активного технічного обслуговування обладнання, в тому числі – до постійної заміни підшипників. Моделі серії SP здатні вирішити цю проблему, адже в їх конструкції використані сучасні інженерні рішення, в тому числі – зміна металу на нержавіючу сталь. 

Модернізація для високої зносостійкості 

Для створення підшипників використовується сталь, яка пройшла спеціальну термічну обробку. Її твердість поступово зменшується до центру, і це дозволяє забезпечити тривале використання деталей навіть в умовах високого тиску, механічного стирання чи можливих ударів. Тому продукція серії SP відрізняється антикорозійними властивостями і довговічністю. Такі підшипники універсальні у застосуванні та водночас зручні в експлуатації.

Переваги для виробництв 

Використання підшипників серії SP – вигідне рішення для виробництв. Тривалий термін експлуатації, стійкість до ударів та перепадів механічного навантаження дозволяє підвищити загальну продуктивність роботи агрегатів, що позитивно впливає на економічні показники їх роботи. А це значить, що не буде вимушених простоїв виробництв, зумовлених необхідністю заміни цих деталей, а також тривалої праці майстрів, які обслуговують виробництво.

Перспективи розвитку серії SP

Компанія WIB постійно працює над удосконаленням своєї продукції. Її команда зацікавлена в тому, щоб кожна деталь була максимально якісною та мала гарантований тривалий період використання без зміни своїх характеристик. Проте розвиток компанії не зупиняється, і промисловість постійно потребує нових сучасних рішень. Серія SP є прогресивною, адже характеристики цих підшипників на рівень вище, ніж їх аналогів. Це виправдовує довіру клієнтів, які обирають деталі для роботи агрегатів в різних куточках планети. Та компанія не планує зупинятися на цих показниках: в планах нові дослідження, які стануть основою інноваційних рішень, і для інженерів WIB це чудова можливість стати частиною великого промислового прогресу. 

Другие новости

05.07.24
Застосування електропередач у сільському господарстві та харчовій промисловості

В даний час ефективність світового сільського господарства і виробництва продуктів харчування набуває все більшого значення

07.05.24
NKE Bearings продемонструвала свої переваги у вітроенергетиці на виставці WIND EUROPE 2024

Компанія NKE Bearings представила свою спеціалізовану продукцію - спеціальні підшипники для генераторів

25.12.23
Компанія ПІДШИПНИК МАRКЕТ вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Для нас велика честь та задоволення пропонувати вам високоякісні підшипники від провідних світових виробників

google-site-verification: googlef0e03616bc2a678d.html