Подшипник маркет

Підшипники NSK: як відрізнити підробку

Компанія NSK як один з провідних виробників підшипників на міжнародному ринку постійно перебуває в полі зору творців піратської продукції. Автори контрафакту навчилися копіювати буквально все – від пакувального матеріалу до найдрібніших деталей самого товару. Незважаючи на те, що майже на всіх упаковках красується напис "made in Japan", він не завжди відповідає дійсності. Якість складання та матеріалів «реплік» вкрай низька. Термін служби цих виробів помітно нижчий, ніж у оригіналів. Зазвичай вони служать кілька місяців, але в окремих випадках виходять з ладу через лічені дні.

Захистних інструментів, що дозволяють з ходу визначити непідготовленій людині, що підшипники NSK підробка в даний час надається. Як перевірити справжність підшипника NSK у цих умовах? Існує кілька перевірених способів, про які варто розповісти докладніше.

Аналіз пакувального матеріалу

Виріб поміщений у міцну картонну коробку середньої товщини. Більшість підробок продається у товстіших упаковках. Поліграфія оригіналу немає потертостей і стирається при найменшому механічному впливі. Коробка захищена пломбами із логотипом компанії. Щоб їх відклеїти, доведеться докласти зусиль. Дрібний шрифт на упаковці підробленої продукції майже неможливо розрізнити, зображення мають неправильні пропорції, штрихкод не відповідає оригіналу.

Плівка, в яку запечатаний контрафактний підшипник, виготовлена ​​з дешевого матеріалу і не відповідає розміру виробу. Оригінал запакований у тонку матову плівку, приємну на дотик.

Перевірка автентичності підшипників NSK через програми

Перша мобільна програма для перевірки виробу – WBA Check. Програма для мобільних пристроїв належить Світовій асоціації підшипників. Японський виробник входить до цієї організації. Для перевірки необхідно завантажити код виробу в базу виробника. Після завантаження користувач отримає кілька варіантів відповідей:

  • ♻️ код вірний;

  • ♻️ код відомий, але багато разів відсканований;

  • ♻️ код невідомий, можливо підробка.

Другий програмний спосіб, що відповідає на запит власників підшипників NSK як відрізнити підробку, - використовувати спеціальний додаток від виробника для операційних платформ Android та IOS. Для запуску перевірки потрібно відсканувати 2D-шріх-код, вказаний на коробці. Після надсилання даних прийде моментальна відповідь. Програма відкриває доступ і до інших корисних онлайн-сервісів компанії NSK.

Візуальний огляд виробу

Технології піратів удосконалюються з кожним роком. Їхні можливості не можна порівняти з ресурсами виробників оригінальної продукції, але зараз вони можуть зробити точні копії NSK. Розглянути відмінності оригіналу від підробки NSK здатний тільки експерт. Але є кілька деталей, які змушують засумніватися у справжності підшипника та недосвідченого обивателя. Наприклад, на підшипнику можуть опинитися дрібні зазубрини, а при легкому механічному впливі продається захисне ущільнення або легко розвалюється вся конструкція.

Найнадійніший спосіб захисту покупців підшипників NSK від контрафактної продукції – взаємодія лише з офіційними дилерами. Ці компанії мають сертифікати та видають гарантію на термін служби будь-якого оригінального виробу від виробника з Японії.

Підведення підсумків

Щоб не зіткнутися з підробкою підшипника NSK та постраждати від низької якості продукції згодом, потрібно пам'ятати про три правила перевірки контрафакту:

  • ♻️ Уважно проаналізувати упаковку на наявність пломб, оцінити якість картону та поліграфії.

  • ♻️ Завантажити код товару у додатку NSK або WBA Check.

  • ♻️ Оглянути сам виріб на предмет грубих невідповідностей оригіналу.

Наш магазин підшипників ПІДШИПНИК-МАРКЕТ пропонує оригінальні підшипники NSK за найпривабливішими цінами в Україні. Ми пропонуємо найбільший вибір підшипників як за розмірами, так і за виробниками.

Популярні товари

підшипник кульковий радіальний
підшипник кульковий радіальний
підшипник кульковий радіальний
підшипник кульковий радіальний сферичний
підшипник кульковий радіальний сферичний
підшипник кульковий радіальний сферичний
підшипник радіально-упорний кульковий
підшипник радіально-упорний кульковий
підшипник радіально-упорний кульковий
< img src="/imageModul/type/6.jpg" alt="підшипник упорний кульковий" />
підшипник упорний кульковий

Другие новости

25.12.23
Компанія ПІДШИПНИК МАRКЕТ вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Для нас велика честь та задоволення пропонувати вам високоякісні підшипники від провідних світових виробників

09.11.23
Підшипники кочення, їх види та використання

Що відрізняє підшипники кочення від інших моделей?

Їх назва дуже промовиста – у цих підшипниках мінімізовано ефект тертя

16.10.23
Підшипники серії SP від WIB: надсучасні моделі з нержавіючої сталі

Нова розробка підшипників, створених із нержавіючої сталі, дозволить по-іншому поглянути на критерії якості цих виробів

google-site-verification: googlef0e03616bc2a678d.html