Подшипник маркет

Втулки Підшипників

Втулки.

Втулки підшипників призначені для мінімізації зносу деталі та її захисту, найчастіше виготовляються з антифрикційних матеріалів, у яких коефіцієнт тертя нижчий ніж у сталі. Поділяються на дві основні групи:

 

- Закріплювальні;

- Стяжні.

Закріплювальні фіксують підшипники, що мають внутрішнє кільце-конус, на циліндричні вали, бувають у комплекті з гайками або шайбами. Назва таких втулок починається з літери Н і далі трьох або чотирьох значну цифрову комбінацію, яка вказує на серію розмірів. Так само в позначенні може бути: HA, HE, HS, OH.

Стяжні – створені для фіксації конічних підшипників на ступінчасті вали-циліндри. Стандартне найменування містить АН та цифрове маркування, в окремих випадках містять: АНХ, АОН, АОНХ.

>

Втулки допомагають скоротити витрати при ремонті деталі, адже необхідно замінити тільки її, а сам підшипник залишити без заміни.

Ви можете підібрати та купити завантажити самостійно, переглянути наявність та ціни можна тут, або звернутися до наших фахівців за консультацією, телефонуйте, будемо раді Вашим запитам.

Другие новости

05.07.24
Застосування електропередач у сільському господарстві та харчовій промисловості

В даний час ефективність світового сільського господарства і виробництва продуктів харчування набуває все більшого значення

07.05.24
NKE Bearings продемонструвала свої переваги у вітроенергетиці на виставці WIND EUROPE 2024

Компанія NKE Bearings представила свою спеціалізовану продукцію - спеціальні підшипники для генераторів

25.12.23
Компанія ПІДШИПНИК МАRКЕТ вітає вас з Новим роком та Різдвом!

Для нас велика честь та задоволення пропонувати вам високоякісні підшипники від провідних світових виробників

google-site-verification: googlef0e03616bc2a678d.html